Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Налагодженими кроками співпраці

Дата: 04.01.2023 15:16
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

  Взаємодія органу пробації та територіального органу місцевого самоуправління є невідємною складовою ефективного виконання покарання у вигляді громадських робіт та стягнення у вигляді громадських та суспільно корисних робіт засудженими та порушниками, що перебувають на обліку.

   04.01.2023 року відбулася робоча зустріч т.в.о. начальника Коростенського РС №1 філії Державної  установи «Центр пробації» в Житомирській області Ярослави Омельчук з керівником Лугинської ОТГ Петром Мельником. В ході зустрічі були обговорені питання співпраці на 2023 рік, зокрема погодження переліку обєктів і видів громадських та суспільно корисних робіт. Адже провідною метою при відпрацюванні стягнень та покарань особами, що перебувають на обліку є користь для громади на території якої вони проживають.

   Результатом проведеної зустрічі стало погодження винесення на розгляд сесії селищної ради з метою затвердження переліку робіт та їх видів для засуджених та порушників підоблікових Коростенського районного сектору. Потрібно наголосити, що співпраця сектору з керівництвом Лугинської громади вже традиційно відбувається злагоджено на засадах взаємопідтримки та допомоги.

 

Т.в.о. начальника Коростенського РС №1 Ярослава Ярославівна Омельчук

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь