Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ВІДБУЛАСЬ СЕСІЯ ЛУГИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 20.12.2022 14:59
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Сьогодні, 20 грудня, відбулась 23 сесія Лугинської селищної ради.

На засідання винесено та прийнято ряд важливих рішень. Зокрема, депутатами було одноголосно затверджено бюджет Лугинської селищної територіальної громади на 2023 рік, прийнято Програму соціально-економічного розвитку Лугинської територіальної громади на 2023 рік, Програму енергозбереження та енергоефективності Лугинської селищної ради на 2023-2025 роки, Програму профілактики злочинності на  території  Лугинської селищної ради на 2023-2024 роки, Програму сприяння оборонній та мобілізаційній готовності на 2023-2024 роки та ін.

Поліцейськими офіцерами Лугинської громади Віталієм Левківським і Віталієм Боряченком проведено звіт про результати роботи в 2022 році. Зокрема, було прозвітовано про забезпечення охорони громадського порядку та безпеки дорожнього руху, кількість складених адміністративних протоколів та інше.

Одне з головних завдань поліцейських офіцерів громади – запобігти злочинам. Так, поліцейськими офіцерами проводилися акції з дітьми щодо правил дорожнього руху. До всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» були проведені виступи та роз’яснення  в загальноосвітніх закладах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь