Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Через ураження, які росіяни завдали енергосистемі України, заклики до економії електроенергії будуть актуальними весь опалювальний сезон

Дата: 29.11.2022 14:41
Кількість переглядів: 228

 

Фото без опису

"Зараз головна причина обмежень споживачів - необхідність знизити навантаження на магістральні мережі, щоб ремонтники "Укренерго" мали час відремонтувати обладнання, пошкоджене потужними ракетними обстрілами. Отже, що більшим буде споживання, то більше буде обмежень", - йдеться у повідомленні.

В Укренерго закликали українців допомогти компанії - добровільно зменшити споживання електроенергії і ставитися до нього розумно.

"Ми не закликаємо не вмикати світло та електроприлади увесь день, але просимо ставитися до електроспоживання розсудливо вранці - з 8-ї до 11-ї години і ввечері - з 17-ї до 23-ї", - закликали в компанії.

Найменший рівень споживання електроенергії - вночі. Тому саме тоді краще користуватися обігрівачами, пральними машинами, вмикати бойлери, посудомийки та інші енергозатратні прилади, додали в Укренерго.

"Вдень - не вмикати одночасно кілька потужних електроприладів, а вранці і особливо ввечері, коли споживання найбільше, – звести до мінімум користування електрикою.

Кожен неувімкнений прилад - допомога енергетику, який в цей момент лагодить проводи на висоті 30 метрів або трансформатор, щоб забезпечити вам стале енергоживлення", - йдеться у повідомленні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь