Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Децентралізація: 21 листопада – вебінар про діяльність у сфері освіти в межах утворених військових адміністрацій

Дата: 22.11.2022 10:21
Кількість переглядів: 160

 

Фото без опису

 

21 листопада 2022 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар «Діяльність у сфері освіти в межах утворених військових адміністрацій».

 

Під час вебінару юристи розкажуть, у чому полягає різниця між військовими адміністраціями населених пунктів та органами місцевого самоврядування, які повноваження здійснюються ними в сфері освіти, а також про певні особливості, що виникають, у роботі закладів освіти в такій ситуації.

 

Дата і час: 21 листопада 2022 року, 14:00.

 

Спікери: Яна Брусенцова та Андрій Мацокін, експерти проєкту DECIDE.

 

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі за посиланням: https://forms.gle/r2cqfrcFMJBtFech8

 

Важливо! Реєстрація на вебінар є обов’язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.

 

Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua та у спеціальному розділі порталу “Децентралізація”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь