Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ЗВІТ відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лугинської селищної ради за вересень  2022 року

Дата: 20.10.2022 12:22
Кількість переглядів: 258

 

Фото без опису
 

 

1.Відповідно  до розпоряджень селищного голови від 28.06.2022 №38 «Про створення комісії з обстеження фонду захисних споруд закладів освіти Лугинської селищної ради», від 25.07.2022 №45 «Про комісію з обстеження закладів освіти Лугинської селищної ради щодо підготовки до нового 2022/2023 навчального року» упродовж серпня 2022 року відділом освіти, молоді та спорту селищної ради спільно з фахівцями з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту, мобілізаційної роботи та військового обліку громадян виконавчого комітету селищної ради, відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету селищної ради, відділу ВЗНС Коростенського РУ ГУ ДСНС України в Житомирській області, РУ ГУ ДПСС в Житомирській області, інспекторами Коростенського РУП Житомирської області проведено обстеження ДЮСШ Лугинської селищної ради щодо підготовки до нового 2022/2023 навчального року та здійснено попередній огляд найпростішого укриття вищезазначеного закладу освіти.

В результаті здійснених обстежень складені відповідні акти. 

          2.Організація та проведення ряду засідань методичних комісій закладів освіти селищної ради.

3.Забезпечення участі педагогічних працівників закладів освіти у роботі курсів підвищення кваліфікації.

4.Участь вихованців та учнів ЗЗСО та ПЗО в обласних етапах конкурсів національно-патріотичного, художньо-естетичного, екологічного та інших напрямків діяльності.

5.Робота з гугл - формами МОН України, Адміністрації Президента України щодо збору інформації про діяльність ЗДО, ЗЗСО та ЗПО селищної ради.

6.Формування та надання звітності Департаменту освіти і науки ЖВОА про функціонування закладів позашкільної освіти у 2022-2023 н.р.

7.Формування та надання пропозицій на Міністерство молоді та спорту України щодо обсягу витрат, необхідних для реалізації заходів спортивних Програм до 2024 року.

8.Забезпечення участі педагогів закладів освіти селищної ради в освітній онлайн – конференції ДСЯО («Безпека дітей та молоді в інтернеті»), за сприяння колег із Польщі.

9.Забезпечення участі педагогів закладів освіти селищної ради у циклі вебінарів, що спрямовані на розвиток психологічної підтримки та впровадження відновлювальної культури в освітньому просторі.

10.Забезпечення участі керівників гуртків хореографічного та вокального профілів в обласному  засіданні методичних об’єднань.

11.Участь представників відділу у святкових заходах різних рівнів, присвячених Дню працівників освіти.

12.Участь працівників дошкільної освіти селищної ради в урочистих заходах МОН України (онлайн-формат), приурочених Всеукраїнському дню дошкілля.

13.Формування та надання матеріалів КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради  щодо дослідно-експерементального напряму позашкільної освіти в Лугинській селищній раді.

14.Проаналізовано звіти ЗЗСО з інвентаризації підручників у системі ДІСО.

15.Затверджено мережу учнівського контингенту, класів, класокомплектів ЗЗСО.

16.Формування звіту закладів загальної середньої освіти за формою ЗНЗ-1 та подання статистичної звітності з використанням порталу «ІСУО».

17.Здійснено заходи щодо організації  харчування у закладах освіти.

18.Розроблено маршрути руху шкільних автобусів.

19. Оновлено реєстр даних дітей шкільного віку та учнів ЗЗСО селищної ради.

20. Здійснено контроль за станом підготовки закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період.

21. Проведено профілактичний захід «Урок».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь