Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Суд та пробація у постійному взаємозв’язку

Дата: 13.10.2022 13:39
Кількість переглядів: 241

    Хоча на даний час діяльність Лугинського районного суду є дещо специфічною, у звязку з тим, що повноваження суддів ще не поновлені, але орган пробації постійно здійснює співпрацю з ним при вирішенні ряду робочих питань.

   Так, 13.10.2022 року т.в.о начальника Коростенського РС №1 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області майор внутрішньої служби Ярослава Омельчук провела спільну робочу зустріч з керівником апарату Лугинського районного суду Тетяною Прогожук щодо вирішення ряду важливих питань. В першу чергу було обговорено надання органу пробації копії вироків для наповнення Єдиного реєстру засуджених осіб та осіб взятих під варту. Також обговорено направлення до Житомирського апеляційного суду матеріалів подань органу пробації, щодо звільнення від відбування покарання підоблікових осіб, іспитовий строк яких завершився, з метою перерозподілу на інші суди, які мають змогу працювати в звичному режимі та було також підняте питання організації у разі потреби відеоконференції з іншими судами при розгляді справ за поданням органу пробації.  

   В ході зустрічі були підведені підсумки позитивної співпраці органу судової влади та сектору пробації за минулий період.

   Все буде Україна!

 

Начальник Коростенського РС №1 Ярослава Омельчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь