Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Безбар’єрність: про самодопомогу та підтримку інших людей у стресі – у новому розділі Довідника

Дата: 12.10.2022 09:11
Кількість переглядів: 213

 

Фото без опису

 

Піклуватися про свій психологічний стан і надавати підтримку тим, хто поруч – зараз це нагальна потреба для всіх нас. Війна породжує потужний стрес, але проти нього також є зброя.

 

Як інформує ГО “Безбар’єрність”, корисні матеріали із самодопомоги та підтримки інших від сьогодні зібрані за посиланням https://bf.in.ua/useful. Там можна знайти:

 

Довідник «Базові навички турботи про себе та інших»;

 

новий розділ «Довідника безбар’єрності» – «Етика взаємодії у періоди стресу». Про самодопомогу та підтримку інших людей у стресі;

 

важливі навички в періоди стресу. Ілюстроване керівництво ВООЗ з техніками самодопомоги у часи переживання стресових подій;

 

додаток BetterMe: Mental Health, у якому доступний курс «Важливі навички в періоди стресу», розроблений за експертної підтримки ВООЗ.

 

Матеріали підготовлено в межах ініціативи Першої леді України Олени Зеленської щодо створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

“Дуже просимо всіх – не нехтувати своїми переживаннями. Адже з нашого психологічного стану виплаває все решта – фізичне здоров’я, здатність приймати рішення, діяти, перемагати та відбудовувати нашу рідну країну. Бережіть себе!” – зазначають у ГО “Безбар’єрність”.

У «Довіднику безбар’єрності» також дізнавайтеся, як підтримати дитину у воєнний час. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь