Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

На варті запобігання рецедивної злочинності

Дата: 22.09.2022 09:15
Кількість переглядів: 525

      На превеликий жаль, на території Лугинської ОТГ, за період 2022 року спостерігалась негативна тенденція збільшення рецидивної злочинності. Недостатня правосвідомість осіб, що перебувають у конфлікті із законом провокує вчинення ними повторних правопорушень.

  З метою запобігання і недопущення підвищення рівня рецидивної злочинності на території Лугинської ОТГ, 21.09.2022 року була проведена спільна робоча нарада т.в.о. начальника Коростенського РС №1 Ярослави Омельчук, інспектора сектору ювенальної превенції Коростенського РУП Алли Поповійчук та офіцерів Лугинської громади Віталія Левковського та Віталія Боряченка. Була проаналізована ситуація, що склалася на даний час, розглянуто шляхи досягнення позитивних змін та обговорено першочергові заходи впливу для недопущення погіршення ситуації в майбутньому. Так були окреслені вектори проведення профілактичної роботи серед підоблікових Коростенського РС №1  та методи індивідуального підходу до зміни прокримінальних поглядів засуджених в ході подальшої співпраці.

  Результатом проведеної наради стало узгодження проведення спільних заходів щодо осіб, що перебувають на обліку Коростенського РС №1 на четвертий квартал 2022 року.

 

 

 Т.в.о. начальника Коростенського районного сектору №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 майор внутрішньої  служби Омельчук  Ярослава Ярославівна

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь