Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Учасники добровольчого формування Лугинської територіальної громади склали присягу на вірність Україні та її народові

Дата: 22.08.2022 17:22
Кількість переглядів: 385

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У четвер, 18 серпня, учасники добровольчого формування Лугинської територіальної громади №1 склали присягу на вірність Україні та її народові. У їх рядах не лише чоловіки, а й жінки, які на рівні готові стати на захист країни.

Усі бійці добровільно виявили бажання стати на захист Батьківщини. Вони пройшли відповідну підготовку і відтепер можуть професійно виконувати свої обов’язки щодо захисту Лугинської громади.

Представники добровольчого формування співпрацюють не лише з військовими, а й з правоохоронними органами. Вони патрулюють громадою, підтримуючи правопорядок. У разі нападу ворога увесь особовий склад підрозділу підсилить військовослужбовців та разом із ними буде боронити громаду. Їх основне завдання – це оборона району та країни від ворожої агресії, сьогодні – російської.

Нагадаємо, що добровольчі формування територіальних громад – це воєнізовані підрозділи, сформовані на добровільній основі з громадян України, створені відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь