Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Освіта – крок до працевлаштування

Дата: 21.07.2022 16:21
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

 

     Пройшовши нелегкий шлях, особи що перебувають на обліку Коростенського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області, зрештою розуміють, що в умовах сучасності перевага за офіційним працевлаштуванням.

   Щоб мати роботу, яка буде приносити задоволення та матеріальний добробут, в першу чергу потрібно мати освіту. Тому 21.07.2022 року волонтер пробації Людмила Петрівна Омельчук, яка є директором Кремненського міжшкільного навчально-виробничого комбінату при Лугинській селищній раді, для підоблікових жіночої статі Коростенського РС №1, в стінах комбінату, провела бесіду про  важливість освіти для отримання професії. В ході бесіди були обговорені питання  варіантів отримання освіти на даний час, пріоритети, якими слід керуватися при виборі професії та особливості навчання при підкоренні робітничих професій.

   Бесіда пройшла цікаво та пізнавально для підоблікових сектору. І є великі сподівання, що вона стане маленьким, але твердим кроком на шляху до  вибору професійного навчання та зрештою до офіційного працевлаштування.

   Все буде Україна!

 

Начальник Коростенського РС №1 Ярослава Омельчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь