Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ПЕТРА МЕЛЬНИКА З ДНЕМ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

Дата: 23.06.2022 09:30
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Шановні державні службовці, вітаю Вас з професійним святом!

 

День державної служби, який щорічно відзначається 23 червня, це свято, яке нагадує, що на кожного з Вас покладена окрема відповідальність – працювати, задля того щоб зміни в державі стали реальністю.

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

Державна служба є реальним провідником ідей державності. Вона має бути правовою, чітко організованою, соціально орієнтованою, ефективною. Від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє країни.

Тож найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь рідної землі, її громадян.

Бажаю всім Вам витримки і терпіння, бути тактовними, ввічливими, толерантними. І цим самим завойовувати ще більшу довіру співвітчизників! Нехай кожен день Вашого життя буде щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку!

 

З повагою

Селищний голова                    Петро Мельник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь