Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ПЕТРА МЕЛЬНИКА З НАГОДИ ДНЯ ПАМ’ЯТІ

Дата: 09.05.2022 09:00
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

Шановні земляки!

 Цими травневими днями ми згадуємо про героїзм та жертовність Українського народу за часів Другої світової війни, що стала найбільш жорстокою та кровопролитною за всю історію людства. Загинуло понад 8 мільйонів українців, а похоронки прийшли майже до кожної родини.

Саме тому для нас війна – це не фанфари та паради, а страшна катастрофа, яка не оминула кожного із нас, десятки мільйонів трагедій наших земляків. Ми згадуємо кожного загиблого на фронті, у полоні, таборах смерті, померлого від поранень, голоду, каторжної праці та катувань. Нехай пам’ять про них стане найкращим меморіалом миру, до якого ми прагнемо, захищаючи свою землю сьогодні.

У ці дні, коли Україна протистоїть новим викликам, переживає непрості воєнні часи, ми зобов’язані робити висновки з уроків нашої історії. І мені щиро хочеться, аби кожен з нас усвідомив, що на всіх етапах історичного розвитку не ворожнеча та протистояння, а саме єдність, порозуміння і примирення допомагали людству перемагати та долати труднощі. То ж сьогодні маємо об’єднатися не на розбіжностях минулого, а на платформі спільного майбутнього, де найбільша цінність – це людське життя.

Історія нас вчить, що Український народ перемагає тільки тоді, коли ми єдині. Українці билися з нацистами та їхніми спільниками у арміях багатьох країн Антигітлерівської коаліції від Карпат до Тихого океану. 

Доземний уклін нашим ветеранам, людям, які пережили війну та відновлювали нашу країну. Ми добре знаємо про подвиг кожного із вас. Ця пам’ять робить нас сильнішими, надихає боротися за мирне небо над Україною.

Вічна пам’ять героям, полеглим за визволення світу від нацистської агресії!!!

Вічна пам’ять сучасникам, які віддали своє життя за волю України!!!

Хвала і шана ветеранам Другої світової війни!

Дякуємо вам за все!

Слава Україні!

 

З повагою

Селищний голова                             Петро Мельник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь