Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Дорогі друзі! Ситуація в країні на 54 день повномасштабної війни напружена, в зв’язку із перегрупуванням військ противника на сході.

Дата: 18.04.2022 11:29
Кількість переглядів: 188

 

Фото без описуМапа повітряних тривог час від часу, як і зараз показує, що практично всі області були під прицілом ворога.

? Ще раз хочу нагадати та попросити вас – не ігноруйте будь ласка ці сигнали, йдіть в укриття коли лунають сирени на вулиці чи у ваших гаджетах, якщо ви бачите їх на офіційних сайтах, сторінках у соцмережах. Це рятує ваше життя і життя ваших близьких.

???? Ми продовжуємо роботу над забезпеченням Коростенського району всім необхідним. Щодня докладаємо максимум зусиль аби повернути життя у звичне русло.

???????? Багато питань задають люди про рух приміського транспорту, особливо в ті населені пункти, що найбільше постраждали. Ще раз хочу відзначити, в першу чергу перевізники звертають увагу на безпеку пасажирів та водія. В багатьох селах, селищах району досі проводять розмінування. В інших місцях досі можлива робота диверсійних груп ворога. Це питання під контролем професійних військових та нашої тероборони. Тому прошу вас набратись терпіння.

Маю надію, що день буде тихим, без тривог і цей день стане для кожного з нас ще одним днем до нашої Перемоги! ????????????????????????

Юрій Тарасюк, начальник Коростенської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь