Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Шановні жителі Коростенського району! Сьогодні вже 50 доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Дата: 14.04.2022 14:12
Кількість переглядів: 124

                                                   Фото без опису

Українці, українки сміливо й мужньо боронять свою землю, розуміючи «Ніхто крім нас!». Ми продовжуємо працювати тут, в тилу, заради спільної Перемоги.

Почали відновлювати роботу підприємства, організації, поступово відновлюється рух громадського транспорту. На жаль, ще не скрізь, але ми над цим працюємо. В першу чергу зважаємо на безпеку людей.

На сьогоднішній день ситуація в Коростенському районі контрольована владою, ЗСУ, теробороною. Йде відновлення територій, що постраждали. Працюємо над доставкою в район гуманітарної допомоги для людей. Щоденно забезпечується подача електроенергії, газу, води. Розпочинаються роботи в полях.

Не зважаючи на відносну тишу, все ж прошу не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та йти в укриття. Це рятує життя. Тримаю руку на пульсі та щиро вірю, що скоро на нашій Богом даній землі настане мир. Адже з нами Бог, за нами правда! Тримаємо стрій.

Юрій Тарасюк,

начальник Коростенської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь