Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Віталій Бунечко - Вже майже місяць ми даємо гідну відсіч ворогу, російські війська зазнають великих втрат.

Дата: 23.03.2022 14:11
Кількість переглядів: 289

І доки наші захисники та захисниці стримують ворога на передовій – громадяни та бізнес, які перебувають на відносно безпечних територіях країни мають забезпечувати роботу підприємств та бізнесу.

???????? Якщо ми хочемо перемогти в цій війні, економіка не повинна зупинятися. Всім, хто не зайнятий безпосередньо у забезпеченні боєздатності армії та не несе службу на фронті, важливо повернутись до робочого місця.

? Президент, Уряд та Верховна рада щодня створюють умови для того, щоб бізнес міг працювати, навіть у сучасних складних умовах.

?? Лише останнім часом були прийняті наступні рішення:

???? Доступні кредити під 0% для будь-якого бізнесу протягом дії воєнного стану та місяць після його завершення. Після цього кредитна ставка становитиме 5%. Також збільшено максимальну суму кредиту до 60 млн грн.

???? Підтримка працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. 6,5 тисяч гривень отримають роботодавці на компенсацію зарплати працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб протягом 2 місяців.

???? Не проводитимуться планові та позапланові перевірки бізнесу під час воєнного стану. Це дозволить забезпечити стабільну роботу підприємств.

Звертаємось до громадян, якщо маєте можливість – повертайтеся до нормального життя. Відновлюйте внутрішній попит, користуйтеся послугами бізнесу! Цим ви також робите величезний внесок у відновлення економіки країни та нашу спільну перемогу. Разом ми сильні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь