Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Дорога родино великого Коростенського району!

Дата: 14.03.2022 09:57
Кількість переглядів: 165

                                 Фото без опису

З початку війни росії проти незалежного, вільного, сильного духом українського народу ми стали з вами дійсно єдиною великою родиною, яку ворогу не здолати.

Щодня ми підтримуємо один одного в боротьбі за цінності, які ворогові не зрозуміти – це наша свобода, наша правда і наша земля. Земля, що дає нам сили, терпіння, наснагу і наші люди, які щоденно доводять – разом ми можемо все.

Сьогодні я хочу щиро подякувати нашим захисникам і захисницям, завдяки яким наш район знаходиться під надійним захистом.

Подякувати нашим волонтерам, які допомагають не тільки ЗСУ, але й жителям району – і тим, хто, на жаль, вимушений поїхати на чужину аби вберегти своїх дітей і себе, і тим, хто залишається.

Важливо сьогодні дотримуватись всіх норм поведінки, які визначені воєнним станом, не наражати на небезпеку себе, свої родини і не завдавати шкоди роботі ЗСУ.

Я маю на увазі не викладати фотографії, відео, пости щодо проведення будь-яких військових операцій або руху техніки. Будьте спостережливі до невідомих людей, особливо у формі, невідомих автомобілів у вашій місцевості. У разі виявлення таких, телефонуйте до голів громад, старост ваших округів, поліції.

Разом йдемо до Перемоги!

Слава Україні!

Юрій Тарасюк, начальник Коростенської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь