Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Увага! #Поліцейські нагадують жителям Житомирщини про заходи безпеки при виявленні підозрілих речей чи #боєприпасів!

Дата: 10.03.2022 14:50
Кількість переглядів: 176

                                    Фото без опису

Через ракетні #обстріли населених пунктів регіону з ворожої авіації почастішали випадки виявлення на територіях громад небезпечних боєприпасів. Будьте уважними і дотримуйтесь заходів безпеки, не наближайтесь до подібних знахідок.

Упродовж останніх днів територія Житомирщини піддається активним авіаобстрілам. Російські агресори звечора та уночі атакують мирні житлові квартали на півночі регіону та в обласному центрі, унаслідок авіаударів зруйновані та пошкоджені приватні обійстя у громадах, підприємства, адміністративні будівлі та інфраструктура. Є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Додаткову небезпеку для людей становлять крупнокаліберні боєприпаси, які не розірвалися після повітряних атак. Їх виявляють жителі громад у прилісках і на полях, біля своїх обійсть і садиб або ж навіть на вулицях населених пунктів.

Так, упродовж минулої доби 9 березня, низку важких ракетних боєприпасів, які, на щастя, не спрацювали, виявили жителі Коростенського району і повідомили про це до поліції.

На такі повідомлення оперативно реагують фахівці вибухотехнічної служби ГУНП, які виїжджають на місця подій і перевіряють відповідну інформацію.

Поліцейські закликають громадян бути пильними і обережними, а також пояснити дітям необхідність бути уважними та не чіпати підозрілі предмети та завідомо небезпечні боєприпаси. Про виявлення подібних знахідок повідомте до найближчого відділку поліції, штабу територіальної оборони або органу влади.

#stoprussia #stoprussianaggression

                          Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь