Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 23.02.2022 16:06
Кількість переглядів: 435

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

Сьогодні, 23 лютого 2022 року, селищний голова Петро Мельник провів чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Лугинської селищної ради.

Всі питання порядку денного були, попередньо, ретельно вивчені службою у справах дітей селищної ради. Зокрема, розглянули питання про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна, співвласниками якого є малолітні діти, про участь батька у вихованні малолітньої дитини, про стан утримання і виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у сім’ях опікунів, піклувальників та прийомній сім’ї; затвердили індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Інформувала по кожному із питань начальник служби у справах дітей  селищної ради Алла Таргонська.

У ході засідання було заслухано заявників, опікунів, піклувальників, прийомних батьків та членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень.

З’ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які  взяті на контроль до їх повного виконання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь