Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ В ЛУГИНАХ

Дата: 18.02.2022 14:43
Кількість переглядів: 1665

Фото без опису

 

На фоні зростання соціально-політичної напруги в нашій країні як ніколи гостро постає питання посилення безпеки громадян, забезпечення нормальної життєдіяльності селища та захисту майна.

Виникає нагальна потреба у скоординованій, злагодженій роботі влади та правоохоронних органів, підвищенні оперативності реагування на надзвичайні та небезпечні ситуації. При цьому нові засоби та методи гарантування безпеки селища мають обов’язково відповідати основним вимогам сьогодення – забезпеченню надійності, стійкості та безперебійності роботи в цілодобовому режимі.

Сьогодні в Україні склалась дуже напружена ситуація в зв’язку з реальною загрозою розв’язання Російською Федерацією повномасштабної війни. На території нашої держави спостерігається збільшення проявів тероризму та сепаратизму, спроб нагнітання ситуації, погіршення криміногенного стану.

З метою постійного моніторингу стану громадського порядку селищною радою, в смт Лугини, встановлено камери відеоспостереження. Відеоспостереженням охоплено навчальні заклади, дитячий садочок та центральні вулиці селища. Робота в цьому напрямку буде продовжуватися і в поточному році.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь