Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Шлях до укріплення патріотичного духу

Дата: 18.02.2022 13:54
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

       Основним завданням волонтерів пробації є сприяння органу пробації у здійсненні нагляду за засудженими та проведення з ними соціально-виховної роботи. Волонтери пробації здійснюють свої повноваження під керівництвом персоналу органу пробації. 

       При проведенні індивідуальної роботи із засудженими Коростенського РС №1 філії ДУ «Центр пробації» в Житомирській області волонтер органу пробації Людмила Петрівна Омельчук 18.02.2022 року провела історичний екскурс у становлення держави Україна крізь століття гніту і утисків. З метою укріплення патріотичного духу, для створення твердого високого рівня гордості за націю та любові до нашої Батьківщини, засудженим було наголошено, що вони не просто проживають на території України, а є її невід’ємною важливою частиною її сучасністю і що саме від них залежить майбутнє держави. 

   В ході роботи кожен підобліковий не лише підвищив рівень історичних знань, але і усвідомив важливість своєї поведінки для нашої країни.  

 

Начальник Коростенського РС №1 майор внутрішньої служби Ярослава Омельчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь