Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Лугинське управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє

Дата: 07.02.2022 15:36
Кількість переглядів: 381

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Лугинське управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що спеціалісти Лугинського управління Держпродспоживслужби продовжують проводити моніторингові перевірки, в тому числі комісійні з представниками НП, за дотриманням протиепідемічних заходів в першу чергу на об’єктах продовольчої і непродовольчої торгівлі, агропродовольчих ринках, закладах громадського харчування, а також в закладах загальної середньої та дошкільної освіти.

 З початку 2022 року проведено 97 моніторингових перевірок суб’єктів господарювання щодо дотримання ними карантинних обмежень, в тому числі 76 комісійних перевірок з нац.поліцією. За виявлені порушення на відповідальних осіб складено 7 протоколів – 4 за ст.42 КУпАП, 3 за ст.44-3 ч.2 КУпАП. Направлено 8 приписів та 7 інформаційних листів (попередження) щодо усунення виявлених порушень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь