Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Здорова Україна: на Житомирщині заплановано будівництво 200 сучасних мультифункціональних спортивних майданчиків

Дата: 04.02.2022 10:36
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

 

В рамках загальнонаціональних програм«Велике будівництво» та «Здорова Україна», які ініціював Президент України Володимир Зеленський, на Житомирщині заплановано будівництво 200 сучасних мультифункціональних спортивних майданчиків розміром 140м², 10м х 14м для занять фізичною культурою та спортом.

.

Проєкт «Активні парки – локації здорової України» передбачає створення в українських містах локацій «активний парк» і «спортивний майданчик». Реалізація проєктів передбачається на умовах співфінансування державного, обласного та місцевого бюджетів.

.

Наразі на території Житомирської області триває опрацювання пропозицій щодо переліку спортивних майданчиків для включення до програми «Здорова країна» на 2022 рік від міських, селищних та сільських рад.

.

Зокрема, у Житомирі планується будівництво 30 таких спортивних майданчиків.

.

Довідково. «Активні парки» — це один із проектів, який входить до загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Головна мета – зробити спорт доступним для всіх – як для жителів великих міст, так і маленьких населених пунктів кожної області. В Україні у рамках реалізації програми “Здорова Україна” побудують ще 9 тисяч спортивних майданчиків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь