Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Вакцинуйтеся та  отримайте додатковий захист від коронавірусу, – Наталія Остапченко під час брифінгу. ВІДЕО

Дата: 24.01.2022 12:24
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

На цьому сьогодні, 24 січня, наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щотижневого онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

 

Також вона повідомила, що протягом минулої доби в області виявили 798 інфікованих та 3 людини померло від ускладнень, викликаних коронавірусом. Усього за період пандемії встановлено 3 332 летальні випадки від COVID-19.

 

«Загалом у стаціонарах сьогодні лікуються 468 хворих на коронавірус. Кисневу підтримку отримують 275 людей. Під апаратами ШВЛ – 24 хворих.», – розповіла Наталія Остапченко.

 

Перша заступниця голови Житомирської ОДА зауважила, що штам «Омікрон» дедалі частіше виявляється серед підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Цей штам коронавірусу має значно коротший інкубаційний період. За попередніми даними, він становить від 2 до 5 днів.

 

«Також зростає кількість інфікувань у дітей до 16 років. Попри те що симптоми «Омікрону» можуть нагадувати застуду та здаватися несерйозними, новий штам також може негативно вплинути на здоров’я після одужання, спричинити госпіталізацію та летальні випадки.», – наголосила Наталія Остапченко.

 

 Дивіться детальніше у ВІДЕО нижче.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь