Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ЗВІТ про роботу загального відділу виконавчого комітету селищної ради за 2021 рік

Дата: 14.01.2022 09:28
Кількість переглядів: 309

                                                  Фото без опису

У своїй діяльності спеціалісти відділу керуються Конституцією України, законами України, Указами та розпорядженнями Президента України, постановами Верховної Ради України, постановами та розпорядженнями Кабінету Міністрів України, рішеннями виконкому та селищної ради, розпорядженнями селищного голови.

Основними завданнями загального відділу є забезпечення діловодства у виконкомі селищної  ради, організація проведення засідань селищної ради, виконавчого комітету, постійних комісій, реєстрація  рішень виконкому та селищної ради,  доведення до виконавців рішень виконавчого комітету та селищної ради, оформлення протоколів засідань виконавчого комітету, сесій селищної ради, засідань постійних комісій. 

         У 2021 році загальним відділом організовано проведення 19 засідань виконавчого комітету селищної ради на яких ухвалено 170  рішень виконавчого комітету та  14 пленарних засідань сесії селищної ради на яких прийнято 767 рішень.

         Підготовка до засідань включала в себе:

  • підготовка проектів рішень які належать до компетенції відділу; 
  • опрацювання проектів рішень та внесення до них змін (в разі необхідності);
  • розмноження матеріалів для  депутатів та членів виконавчого комітету;  
  • підготовка порядку ведення   засідань;
  • оприлюднення проектів рішень на офіційному сайті селищної ради;
  • друк та розмноження поіменного голосування по кожному питанню, що вноситься на розгляд сесії.

         Проекти рішень із земельних питань, що вносяться на розгляд ради друкуються у вигляді таблиці, що зменшує витрати на розмноження матеріалів.

         Після засідань оформлюється протокол,   кожне рішення вичитується та вносяться поправки та виправлення (граматичні та механічні).

          За результатами засідання всі прийняті рішення, відповідно до Інструкції з діловодства, опрацьовані, зареєстровані, оприлюднені на сайті, розмножені та доведені для відома та роботи до виконавців у паперовому та/або електронному вигляді.  Рішення  із земельних питань, що стосуються громадян,  видавалися по журналу  видачі рішень. Також, в телефонному режимі   надавалася   інформацію, що рішення прийняті та їх можна отримати у загальному відділі.

У 2021 році загальним відділом організовано проведення засідань ПК:  

  • з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та житлово-комунального господарства – 9 засідань, в т.ч. 1 спільне засідання з ПК з гуманітарних питань;

 -  з питань сільського господарства, земельних відносин, екології та використання природних ресурсів  - 9 засідань, в т.ч. 1 спільне засідання з ПК з гуманітарних питань;

 - з гуманітарних питань, регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, законності, правопорядку, прав людини – 4 засідання.

Опрацьовані всі вхідні документи, які стосуються роботи відділу,   перебувають на контролі та потребують постійного (щоквартального, щомісячного або щорічного)  інформування.

На письмові та усні вимоги юридичних та фізичних осіб надавались копії відповідних рішень селищної ради та її виконавчого комітету.

Постійно ведеться робота по наповненню офіційного веб-сайту,   проекти рішень, що підлягають оприлюдненню, розміщуються до засідань,  прийняті рішення   оприлюднюються відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» та поіменне голосування яке                             оформлюється у вигляді таблиці  Excel.

В 2021 на сторінці селищної ради, в мережі Facebook, було розміщено 2285 публікацій (в т.ч. 105 вітань з нагоди державних, професійних свят, днів народжень, тощо та 66 публікацій про події що відбувалися в громаді).

Протягом року відділом  готувалися клопотання до  народних  та обласних депутатів, районної, обласної ради та адміністрації  щодо відзначення жителів громади подяками та грамотами до державних та ювілейних дат, та розпорядження селищного голови про скликання сесії,  про нагородження грамотою селищної ради, друк та оформлення грамот та подяк селищної ради.

 

 

 Начальник відділу                                                                Галина РУСЕЦЬКА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь