Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Конкурс з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканців Лугинської селищної ради

Дата: 11.01.2022 09:51
Кількість переглядів: 433

Лугинська селищна рада оголошує конкурс з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян які   постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканців Лугинської селищної ради

Кінцевий термін подачі документів до комісії – 21.01.2022 року до 17 години. Документи приймаються за адресою: смт Лугини, вул. М. Грушевського, 2-А, Лугинська селищна рада.

Конкурс буде проведено 25.01.2022 року о 10 годині за адресою: смт Лугини, вул. М. Грушевського, 2-А, Лугинська селищна рада.

 

Умови подання конкурсних пропозицій

Документи, необхідні для участі в конкурсі надаються в опечатаному конверті (краї зрізу (склеювання) конверта скріпляються печаткою, а при її відсутності – підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта господарювання), з обов’язковим зазначенням назви конкурсу відповідно до оголошення про проведення конкурсу.

 

Конкурсна пропозиція повинна містити:

- заяву на участь у конкурсі, завірену печаткою суб’єкта господарювання;   

- копію статуту, засвідчену підписом керівника аптечної установи чи стоматологічного закладу, що скріплюється печаткою;

- завірену копію ліцензії на медичну практику або на роздрібну торгівлю лікарськими засобами відповідно;

- довідку про банківські реквізити;

- фінансовий документ, що підтверджує можливість аптечних установ чи стоматологічних закладів здійснювати пільгове медичне забезпечення постраждалих громадян за рахунок власних оборотних коштів з подальшим відшкодуванням видатків (баланс, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів);

- копію свідоцтва платника податку;

- копію свідоцтва про державну реєстрацію;

- пропозиції граничної постачальницько-збутової надбавки;

- відомості щодо дотримання постанов Кабінету Міністрів України від 17.10.2008 № 955 «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби», від 25.03.2009 № 333 «Деякі питання державного регулювання цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення».

Всі сторінки конкурсної пропозиції мають бути завірені печаткою претендента для участі в конкурсі (за наявності) та підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта господарювання.

Конкурсна пропозиція повинна бути прошнурована, мати нумерацію сторінок та опис наданих документів. Всі документи, які подаються претендентами для участі в конкурсі, викладаються українською мовою.  

Телефон для довідок: (04161) 9-13-97.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь