Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ЗВІТ про роботу відділу соціального захисту та охорони здоров'я виконавчого комітету Лугинської селищної ради за 2021 рік

Дата: 06.01.2022 10:00
Кількість переглядів: 501

 

           За 2021 рік до відділу соціального захисту та охорони здоров'я виконавчого комітету Лугинської селищної ради звернулося 2606 жителів громади за соціальними допомогами, пільгами та субсидіями.

      1475 справ прийнято, сформовано, та передано до відділу соціальної політики Коростенської райдержадміністрації для нарахування та виплати у паперовому вигляді.

        З 1 квітня 2021 року створено та підключено до Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада»» два робочих місця. За допомогою Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада»» прийнято, сформовано, та передано до відділу соціальної політики Коростенської райдержадміністрації для нарахування та виплати у електронному вигляді – 1131 справу (746 – соціальних допомог, 335 – субсидій, 50 - пільг, 25 - компенсацій за пакунок малюка).

        Відділ соціального захисту та охорони здоров'я виконавчого комітету Лугинської селищної ради працює над оновленням бази даних щодо оздоровлення дітей. Відповідно до звернень від батьків з 12 вересня 2021 року на оздоровленні в комунальному підприємстві Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші» оздоровилося 11 дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Діти оздоровлювалися відповідно до обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2020-2021 роки, затвердженою рішенням Житомирської обласної ради від 26.12.2020 року №29.

         Також п’ятеро дітей оздоровилися за межами області за допомогою доплати від батьків.

              За допомогою коштів благодійної організації «Дзвони Чорнобиля» з 1 липня 2021 року направлено на оздоровлення до лікувального-реабілітаційного центру ім.В.Т.Гуца в с.Капітанівка Київської області дев'ять  учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

      Відповідно до рішення про надання/відмову в наданні соціальних послуг відділу соціального захисту та охорони здоров'я 29 сім'ям надано соціальні послуги:

1 - екстреного (кризового) втручання;

3 - соціальний супровід сімей у яких виховуються діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування;

1- представництво інтересів;

18 - соціальна профілактика;

5 - соціальний супровід;

4 - натуральна допомога.

        З метою реінтеграції дітей, які перебувають цілодобово в соціальних закладах (школах – інтернатах), підготовлено оцінку служб (послуг) громади, в які можлива реінтеграція/інтеграція дитини на 1 сім'ю.

        Підготовлено презентацію до обласного заходу для дітей із багатодітних родин, в яких виховуються 10 і більше дітей шкільного віку «Подаруй дитині свято».  

Фото без опису

     Фото без опису

Фото без опису

       Три прийомні сім'ї, з якими роботу продовжено з попереднього періоду, охоплено соціальним супроводженням.

       Проведено роботу по наданню соціальних послуг особам, що перебувають на обліку в Коростенському районному секторі №1 філії Державної установи «Центр пробації в Житомирській області».

Фото без опису

          Проведено роботу з питань сімейної, гендерної політики, протидії торгівлі людьми та домашньому насильству.

         Здійснено прийом документів на присвоєння почесного звання «Мати-героїня».

       Сформовано документи на призначення компенсації для придбання твердого палива 27 особам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь