Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

23 грудня відбулась чотирнадцята сесія селищної ради восьмого скликання.

Дата: 24.12.2021 09:31
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

В роботі пленарного засідання, окрім депутатів селищної ради, взяли участь депутат обласної ради Андрій Озерчук, керівники відділів та структурних підрозділів селищної ради, старости старостинських округів.

На порядок денний сесійного засідання були винесені питання про бюджет Лугинської селищної територіальної громади на 2022 рік, затвердження Програми соціально – економічного розвитку Лугинської селищної ради на 2022 рік, про організацію харчування в закладах загальної середньої та дошкілної освіти селищної ради, питання комунальної власності.

Також депутати селищної ради розглянули та прийняли відповідні рішення з земельних питань: затвердження технічних документацій, затвердження проектів землеустрою, надання дозволу на виготовлення технічних документацій, затвердження детального плану території земельної ділянки.

Прийняті рішення та результати поіменного голосування засідання 14 сесії селищної ради восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Лугинської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь