Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

«Ноутбук кожному вчителю»: Віталій Бунечко передав майже 1100 комп’ютерів для 90 навчальних закладів Житомирського району

Дата: 14.12.2021 14:22
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

13 Грудня 2021 • 16:20

Кіл-сть переглядів: 47

FacebookTwitterРесурс

Сьогодні, 13 грудня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко взяв участь в урочистому врученні ноутбуків 90 начальним закладам Житомирщини. Також до урочистостей долучилися заступник голови облдержадміністрації Юрій Денисовець, представники громад Житомирського району, профільних структурних підрозділів облдержадміністрації, народні депутати України, громадськість та ЗМІ.

 

Так, 27 територіальних громад Житомирського району стали учасниками проєкту «Ноутбук кожному вчителю», який реалізується Міністерством освіти та науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України. 1097 ноутбуків для вчителів отримали 90 навчальних закладів Житомирського району на загальну суму 18 млн 781 тис. грн, у тому числі 13 млн 146 тис. – державний бюджет, а 5 млн 635 тис. грн – співфінансування з місцевих бюджетів.

«Сьогодні чергову партію ноутбуків в рамках урядової програми отримали освітяни Житомирського району. Карантин давно вніс свої корективи у звичний стиль нашого життя, зокрема, у діяльність освітян, тому дані комп’ютери безумовно стануть корисним інструментом для вчителів задля підготовки та проведення навчання у онлайн-режимі», — зазначив Віталій Бунечко.

Крім того, в рамках урочистостей відбулася передача трьох нових автобусів, куплених в рамках програми «Шкільний автобус».

 

Так, дані шкільні автобуси будуть здійснювати підвезення учнів до навчальних закладів у Брусилівській, Попільнянськй та Старосілецькій територіальних громадах. Загалом у 2021 році закуплено 15 шкільних автобусів на загальну суму більше 25 млн грн.

«Безпека і комфорт наших учнів – це наш пріоритет. На це спрямовані ініціативи та програми Президента України, зокрема “Велике Будівництво.” В президентських ініціатив ми оновлюємо систему харчування у школах, модернізуємо шкільні приміщення та створюємо сучасний навчальний простір», — додав Віталій Бунечко.

 

Нагадаємо, що за ініціативи Президента України в рамках урядової програми «Ноутбук кожному вчителю», комп’ютери вже отримали освітяни КоростенськогоНовоград-Волинського та Бердичівського районів.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

FacebookTwitterРесурс

Версія для друку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь