Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Наталія Остапченко: Вакцини проти COVID-19 критично важливі для стримування пандемії. ВІДЕО

Дата: 14.12.2021 14:22
Кількість переглядів: 211

14 Грудня 2021 • 12:08

Кіл-сть переглядів: 12

FacebookTwitterРесурс

Про це сьогодні, 14 грудня, розповіла перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щоденного онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

 

Також вона повідомила, що протягом минулої доби в області виявили 37 інфікованих. Усього за період пандемії встановлено 3137 летальних випадків від вірусу. За минулу добу від коронавірусу та від ускладнень, викликаних хворобою, померло 9 людей.

 

«Загалом у стаціонарах сьогодні лікуються 796 хворих на коронавірус. Кисневу підтримку отримують 532 людини. Під апаратами ШВЛ – 35 хворих. В області пацієнтів із COVID-19 приймають 24 лікарні», — розповіла Наталія Остапченко.

 

Перша заступниця голови ОДА зауважила, що приємним бонусом до захисту від хвороби є можливість отримати тисячу гривень, яку держава надає повністю вакцинованим громадянам. За ініціативою Президента України перелік напрямків, на які можна витратити отримані кошти, постійно розширюється. Зокрема тисячу гривень, отриману за вакцинацію, можна витратити на білети для подорожей Україною, відвідування театрів, кіно, музеїв, придбання абонементів у спортивні зали. Найближчим часом до цього переліку буде додана можливість придбання ліків та книжок.

 

За минулий тиждень проведено понад 24 тисячі щеплень. Вчора в області проведено 3167 щеплень від COVID-19, зокрема першою дозою — 968, другою дозою — 2199. Відсоток вакцинованих працівників освіти складає 84,5 %, медицини – 90,8% та державних службовців –  97,5%.

 

Дивіться детальніше у ВІДЕО нижче.

 

 

FacebookTwitterРесурс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь