Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Додайте у свої плани з підготовки до зимових свят отримання “зеленого” COVID-сертифікату, — Віталій Бунечко під час брифінгу. ВІДЕО

Дата: 10.12.2021 14:16
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

10 Грудня 2021 • 12:37

Кіл-сть переглядів: 13

FacebookTwitterРесурс

Це сьогодні, 10 грудня, сказав голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко під час щоденного онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

 

Також голова ОДА повідомив, що протягом минулої доби в області виявили 336 інфікованих. Усього за період пандемії встановлено 3076 летальних випадків від вірусу. За минулу добу від коронавірусу та від викликаних хворобою ускладнень померло 6 людей.

 

«Загалом у стаціонарах сьогодні лікуються 892 хворих на коронавірус. Кисневу підтримку отримують 632 людини. Під апаратами ШВЛ – 42 пацієнти. В області хворих на COVID-19 приймають 24 лікарні», — розповів Віталій Бунечко.

 

Голова ОДА також зазначив, що напередодні свят як ніколи важливо підвищити захист власного організму від коронавірусу та пройти повний курс щеплення. Загалом серед хворих, що перебувають у лікарнях, не більше пів відсотку тих, хто отримав дві дози щеплення.

 

Станом на сьогодні на Житомирщині проведено понад 805 тисяч щеплень від COVID-19 від початку кампанії. За минулий тиждень проведено понад 30 тисяч щеплень. Вчора в області проведено 3678 щеплень від COVID-19.

 

 Дивіться детальніше у ВІДЕО нижче.

 

 

FacebookTwitterРесурс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь