Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Крок для покращення криміногенної ситуації в ОТГ

Дата: 19.11.2021 12:05
Кількість переглядів: 360

 Фото без опису

Попередження вчинення засудженими особами повторних злочинів неможливе без спільної роботи органу пробації та Національної поліції України. Саме тому 19.11.2021 року начальником Коростенського РС №1 Ярославою Омельчук була проведена робоча зустріч з начальником сектору ДОП відділу превенції Коростенського РУП ГУНП в Житомирській області капітаном поліції Миколою Олександрович Оверчуком.

  В ході зустрічі було обговорено покращення роботи в напрямку превентивної діяльності серед підоблікових сектору. Була звернута увага на питання  організації спільних перевірок за місцем проживання засуджених, поведінка яких викликає занепокоєння та потребує особливої уваги з метою недопущення вчинення ними правопорушень вподальшому. Також було  сплановано роботу в умовах карантину на майбутнє

  Результатом проведеної зустрічі стало прийняття рішення про залучення вподальшому сектору дільничних офіцерів поліції до проведення індивідуально-профілактичних бесід, з особами що перебувають на обліку Коростенського РС №1 при виявленні криміногенних потреб: «контроль над поведінкою та мисленням», «стосунки у суспільстві» та «ставлення до правопорушення».

 

Начальник Коростенського РС №1 майор внутрішньої служби Ярослава Омельчук 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь