Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛУГИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ! БУДЬТЕ УВАЖНИМИ ТА ОБЕРЕЖНИМИ, ОБІГРІВАЮЧИ ОСЕЛЮ!!!

Дата: 18.11.2021 10:07
Кількість переглядів: 322

                                                          

Під час похолодання різко зростають кількість і загроза виникнення пожеж через необережне використання електрообігрівачів та опалювальних печей, їхню несправність, короткі замикання внаслідок перевантаження електромереж тощо. За усім цим – життя та здоров’я людей, добробут громадян, їхня безпека.

Тому звертаємо увагу всіх на те, що необхідно бути особливо обережними, користуючись електрообігрівачами, тепловентиляторами та опалювальними печами.

Суворо дотримуйтесь наступних правил безпеки: використовуючи електричні електрообігрівачі, перевірте справність електропроводки, щитків, розеток та штепсельних вилок приладів. Не залишайте прилади, що топляться без догляду. Не варто користуватися саморобними та кустарно виготовленими електрообігрівачами. Нагрівальні елементи в обігрівачах мають бути закритими, ізольованими.

Опалюючи приміщення піччю – на газу або дровах – перевірте, чи не з’явилися в ній тріщини або щілини. Це можна зробити, спаливши в печі трохи паперу, та згодом оглянувши її ззовні, – у місцях тріщин буде добре видно закоптіння. Виявлені тріщини необхідно замастити глиною чи розчином. І взагалі ремонт печей можна доручати виключно фахівцям. Особливу обережність слід виявляти власникам будинків із дерев’яним перекриттям.

Особливо опікуйтесь тим, аби під час обігріву помешкання не постраждали діти, або ж їхні пустощі не призвели до біди! Подбайте, аби діти перебували під постійним доглядом когось із дорослих. Час навчити дитину основам безпечної поведінки у побуті.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь