Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: у Баранівці завершується будівництво Прозорого офісу. ВІДЕО

Дата: 17.11.2021 09:13
Кількість переглядів: 302

16 Листопада 2021 • 17:00

Кіл-сть переглядів: 59

FacebookTwitterРесурс

Про це повідомив Баранівський міський голова Олександр Мігей журналістам телеканалу «UA: Житомир».

 

Так, у м. Баранівці в рамках програми Президента України «Велике будівництво» триває завершальний етап робіт із будівництва Прозорого офісу. Наразі всі внутрішні роботи завершено, решту планують завершити до кінця 2021 року. Станом на сьогодні готовність об’єкту складає 90 %.

 

Як повідомив Олександр Мігей, роботи виконують за гроші державного бюджету при співфінансуванні громади.

«На цей рік ми отримали 13,7 мільйонів гривень із державного фонду регіонального розвитку і півтора мільйона з місцевого бюджету Баранівської міської ради. Нині йде процес виділення коштів на завершення будівництва», — сказав Баранівський міський голова.

Представниця підрядника Леся Вітюк повідомила, що на перший і другий поверх ЦНАПу вже планується завозити меблі та встановлювати техніку. Наразі виконуються роботи з утеплення фасаду другого пускового комплексу, благоустрою території, зварювальні роботи, облаштування сходів другого пускового комплексу, каркасу димової труби для запуску котельні. Також на об’єкті вже встановлено вікна, сантехніку та систему вентиляції, а 22 листопада відбудеться монтаж ліфту.

 

Нагадаємо, що у жовтні поточного року будівництво ЦНАПу в Баранівці проінспектувала перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко.

 

Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області 3600 школярів регіону навчаються в оновлених школах.

 

 

 

FacebookTwitterРесурс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь