Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Вкотре звертаю увагу жителів Житомирщини: вакцинація — єдиний дієвий засіб боротьби з коронавірусом, – Наталія Остапченко. ВІДЕО

Дата: 11.11.2021 16:06
Кількість переглядів: 305

11 Листопада 2021 • 12:47

Кіл-сть переглядів: 20

FacebookTwitterРесурс

На цьому сьогодні, 11 листопада, під час брифінгу наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко.

 

Вона зазначила, що ситуація з пандемією COVID-19 в області продовжує залишатися напруженою, але контрольованою. Так, у медичних установах, які надають допомогу хворим на коронавірусну хворобу, зайнято близько 63 % ліжок, але деякі заклади охорони здоров’я заповнені майже на 80 %.

 

Наталія Остапченко також озвучила оперативні дані щодо рівня захворюваності на коронавірус в області за минулу добу, 10 листопада, – 956 нових та 23 летальні випадки.

 

Перша заступниця голови ОДА повідомила, що близько 80 % хворих на COVID-19, що перебувають у стаціонарі, потребують кисню. При цьому на кисневій підтримці немає жодного вакцинованого жителя області.

 

Наталія Остапченко зазначила, що ситуація із забезпеченням киснем закладів охорони здоров’я регіону залишається в нормі та під контролем.

«Наголошую, що попри суттєвий ріст госпіталізації та захворюваності, тих, які вакциновані двома дозами у стаціонарах є дуже незначний відсоток – менше 0,5 %. Здебільшого захворювання у таких людей проходить значно легше й вони не потребують реанімаційного лікування», — сказала Наталія Остапченко.

Перша заступниця голови ОДА закликала всіх охочих щепитися у будь-якому пункті вакцинації або центрі масової вакцинації області.

 

Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче.

 

Нагадаємо, що станом на 11 листопада від COVID-19 у Житомирській області вакциновано 624 717 осіб, з яких 8 396 – за минулу добу 10 листопада. 

 

 

 

FacebookTwitterРесурс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь