Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: У рамках програми Президента в області буде реалізовано масштабні проєкти у медичній та спортивній галузях, — Віталій Бунечко

Дата: 05.11.2021 08:50
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

04 Листопада 2021 • 17:15

Кіл-сть переглядів: 48

FacebookTwitterРесурс

Сьогодні, 04 листопада, на засіданні шостої сесії Житомирської обласної ради VIIІ скликання депутати підтримали ініціативу Житомирської облдержадміністрації з виділення коштів для підготовки проєктно-кошторисної документації для реалізації проєктів у рамках програми Президента України “Велике будівництво”.

“Планується розробка найбільш масштабних за останні декілька років проєктів у медичній та спортивній галузі Житомирщини. Їх загальна вартість становитиме близько 2 мільярди гривень. Зокрема в рамках президентської програми планується у найближчі роки провести масштабну реконструкцію та переоснащення обласної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського та дитячої обласної лікарні”, — сказав Віталій Бунечко.

Також передбачається реконструкція наступних об’єктів спортивної інфраструктури: Бердичівської ДЮСШ ім. В.О. Лонського, Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард», спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу «Полісся» та Бердичівського ліцею-інтернату спортивного профілю.

“Впевнений, що саме завдякий ефективній співпраці держави та місцевої влади ми зможе реалізувати ще багато масштабних, а головне важливих для жителів Житомирщини інфраструктурних об’єктів”, — доповнив Віталій Бунечко.

Нагадаємо, що депутати Житомирської облради підтримали звернення до вищих органів державної влади щодо недопущення підвищення тарифів.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

FacebookTwitterРесурс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь