Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: на магістралі М-06 Київ – Чоп тривають роботи із влаштування елементів системи зважування-в-русі

Дата: 04.11.2021 10:53
Кількість переглядів: 244

04 Листопада 2021 • 08:25

Кіл-сть переглядів: 5

FacebookTwitterРесурс

У рамках програми Президента “Велике будівництво” на магістралі М-06 Київ – Чоп тривають роботи із заміни дорожнього покриття в межах поточного середнього ремонту. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, йдеться про влаштування елементів системи моніторингу за станом доріг та умовами руху.

 

Так, біля села Глибочиця на ділянці км 124+100 – 125+500 проводяться такі роботи:

 

фрезерування існуючого дорожнього покриття;

 

влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.

 

Наразі вже змонтовано металеву рамку для системи зважування-в-русі (WIM), куди будуть вмонтовані датчики, що фіксуватимуть швидкість та номерні знаки транспортних засобів.

 

У рамках державної програми в Житомирській області вже влаштовано комплекс поблизу села Сінгурі на км 191+500 – км 192+500 на а/д М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський. Також триває влаштування такого комплексу на а/д М-21 км 148+700 – 149+500, що поблизу села Андріївка.

 

Нагадаємо, що в рамках програми “Велике будівництво” розпочато ремонт ділянки міжнародної автодороги М-21 між селами Фасова та Андріївка. 

 

Довідково. За структурою майданчик WIM є своєрідним апаратним комплексом, який складається з датчиків, вбудованих у дорожнє покриття, камер для автоматичного розпізнавання номерних знаків, камер загального огляду та лазерних сканерів.

 

Система здатна зберігати інформацію про пересування більше ніж 10 000 автомобілів в одному напрямку вагою не менше 3,5 т.

 

 

  

FacebookTwitterРесурс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь