Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Під час громадської акцій «Запобігти. Врятувати. Допомогти» рятувальники Лугинської селищної ради навчали дітей як діяти у разі небезпеки

Дата: 29.10.2021 10:45
Кількість переглядів: 331

                                                       Фото без опису

8 жовтня рятувальники  спільно з працівниками національної поліції, газової служби та швидкої допомоги провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» на території Лугинської ЗОШ №2 І-ІІІ ступеня на яку були запрошені учні, мешканці та гості району.

Акція в Лугинській ЗОШ №2 І-ІІІ ступеня розпочалася з проведення серед учнів інформаційно-пізнавального заходу, під час якого школярі прослухали цікавий тренінг щодо безпечної поведінки в побуті.

Крім того, діти побачили вже традиційні показові виступи пожежно-рятувального караулу. Бійці Служби порятунку продемонстрували гідравлічний інструмент аварійно-рятувального автомобіля. Саме його фахівці найчастіше застосовують під час звільнення постраждалих із понівечених автомобілів після ДТП. Також вогнеборці на практиці показали дітям процес ліквідації пожежі. Найактивніші змогли відчути себе у ролі справжніх рятувальників, ліквідувавши за допомогою бійців ДСНС умовну пожежу.

Також працівниками швидкої було проведено лекцію: «як правильно надавати першу медичну допомогу» та ознайомили дітей з обладнанням швидкої допомоги.

Працівники газової служби розповіли учням про правила поведінки в побуті, та як правильно поводитися в екстрених ситуаціях при прориві газу, а працівники поліції розповіли дітям про правила поведінки в громадських місцях, про відповідальність яку за них несуть їхні батьки та як не можна себе поводити.

 

Провідний інспектор Коростенського РУ

Головного Управління  ДСНС України

у Житомирській області                                                                             

        Михайло МАКАРЧУК

 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь