Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ДІЯЛЬНІСТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ЛУГИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ! У ЖОВТНІ У НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОМУ ЦЕНТРІ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОХОДИТИМЕ ФУНКЦІОНАЛЬ

Дата: 28.09.2021 10:37
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

          Відповідно до пункту 7 Порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.10.2013 № 819 «Про затвердження Порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту», навчання осіб керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту здійснюється шляхом проведення функціонального навчання та практичної підготовки.

          Функціональне навчання – це навчання осіб, які за класифікацією професій належать до керівників, професіоналів і фахівців, з метою набуття та систематичного оновлення спеціальних знань, умінь і навичок з питань цивільного захисту. 

          Згідно пункту 2 статті 91 Кодексу цивільного захисту України особи керівного складу та фахівці суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, у перший рік призначення на посаду і періодично один раз на три-п’ять років зобов’язані проходити навчання з питань цивільного захисту у відповідних навчально-методичних центрах сфери цивільного захисту.

         У жовтні 2021 року функціональне навчання у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області буде проводитись для наступних категорій слухачів:

1) посадові особи, на яких покладені обов’язки з питань цивільного захисту (за відсутності окремої штатної одиниці) на суб’єктах господарювання з 26 по 29 жовтня;

2) керівники суб’єктів господарювання незалежно від форми власності та їх заступники, функціональні обов’язки яких пов’язані із забезпеченням цивільного захисту з 21 по 23 жовтня. 

Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області проводить функціональне навчання осіб керівного складу та фахівців підприємств, установ та організацій за контрактом за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб. Вартість функціонального навчання для однієї особи у 2021 році становить 1116 грн.                                        

Функціональне навчання буде проводитись із використанням очної форми в навчальних аудиторіях за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20, 4 поверх. Початок занять о 09.00.

          Контактні дані навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області:

         1) телефон: (0412) 47-10-14;

            2) електронна пошта: nmc.zhytomyr@dsns.gov.ua;

         3) вебсайт: http://zt.nmc.dsns.gov.ua.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь