Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво: 82% українців відзначають покращення доріг — соціологія «Рейтингу»

Дата: 27.09.2021 17:16
Кількість переглядів: 228

 

У вересні соціологічна група «Рейтинг» провела всеукраїнське опитування громадської думки про модернізацію інфраструктури в країні.

 

82% українців відзначили покращення доріг та збільшення їх ремонту. Для порівняння, у 2017 році аналогічну відповідь надавали 62%.

 

Ключові висновки за результатами опитування 

 

Серед сфер інфраструктури, де останнім часом відбувається модернізація, українці найкраще оцінили стан доріг.

 

У динаміці за останні три роки помітно поступове зростання оцінок стану доріг та безпеки на них.

 

Найбільшу заслугу у тому, що в Україні покращуються дороги респонденти віддають Президенту (36%). 33% вважають, що це заслуга місцевої влади, 8% – Міністерства інфраструктури/Укравтодору.

 

64% громадян задоволені діяльністю Державного агентства автомобільних доріг України. Це на 11% більше, ніж торік.

 

Порівнюючи всіх президентів, 41% вважають, що найбільше дороги ремонтують за Володимира Зеленського, зокрема в рамках ініційованої ним програми “Велике будівництво”.

 

Дороги (50%) та залізниця (42%) – інфраструктурні галузі, які, на думку опитаних, потребують найбільшої підтримки держави. По 18% вважають такими галузями пошту та туризм, 13% – річкові порти, 9% – аеропорти.

 

Кого опитували?

 

Аудиторією соціологічної групи були українці віком від 18 років у всіх областях (за винятком тимчасово окупованого Криму та частин Донецької і Луганської областей). Вибірка становила 3000 осіб.

 

Читайте більше за посиланням: https://bit.ly/3ky1BNS

 

Нагадаємо, що голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко повідомив, що у 2021 році в рамках програми Президента України “Велике будівництво” у Житомирській області буде побудовано та реконструйовано майже 250 кілометрів доріг, що пролягають в 31 громаді області.

 

Зокрема добігають кінця роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-06-11 Ставище – Брусилів – Попільня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь