Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ПОЛІЦІЯ РОЗСЛІДУЄ ДТП У ЛУГИНСЬКІЙ ГРОМАДІ, В ЯКІЙ ЗАГИНУЛА ЖІНКА

Дата: 27.09.2021 12:38
Кількість переглядів: 218

 

Фото без опису

         Як повідомляють поліцейські Головного управління Національної поліції в Житомирській області, дорожньо-транспортна пригода сталася 24 вересня близько 21.50 на автошляху Київ-Ковель, поблизу с. Літки Літківського старостинського округу. У результаті наїзду автомобілем загинула місцева жителька, ще одна жінка потрапила у лікарню. Триває встановлення всіх обставин.

Попередньо, водій автомобіля «Ауді А6», 38-річний житель Сумщини, рухаючись автошляхом, здійснив наїзд на двох жінок, які переходили проїжджу частину.

         У результаті ДТП одна з пішоходів, 68-річна місцева жителька, загинула на місці події. Другу жінку, 66-річну жительку місцевої громади, з травмами доставили до Коростенської центральної лікарні.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Поліція звертається до водіїв транспортних засобів: будьте уважні по відношенню до пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і переходів. Особливо будьте пильні в місцях можливої появи дітей на дорозі. Вам належить головна роль у попередженні ДТП.

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не виходьте на автошлях раптово, з-за припаркованого автотранспорту та інших перешкод. Пам’ятайте, що навіть за невеликої швидкості руху водій не здатен миттєво зупинити автомобіль, відтак ступаючи на дорогу, переконайтеся, що керманичі транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри.

Пам’ятайте, що у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи. Це допоможе вам стати «видимими» на дорозі та зберегти життя і здоров’я.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь