Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Відзначення Дня селища Лугини

Дата: 21.09.2021 14:38
Кількість переглядів: 373

Чудове свято, наповнене емоціями, приємними враженнями, новими знайомствами та просто гарною теплою атмосферою відбулося в нашому містечку Лугини! Я давно бачила в Лугинах стільки люду. Навіть погода, яка обіцяла увесь тиждень нам дощ на цілий день, порадувала нас!!!! Багато тижнів підготовки не були марними - СВЯТО ВДАЛОСЯ!!!!!!

Гарний початок та святковий настрій жителям і гостям створив Коростенський духовий муніципальний оркестр!!!!! Прекрасне звучання якого відразу налаштувало на позитив, за що ми їм щиро вдячні!!!!

Кожний старостинський округ, Лугинська гімназія, Лугинська ЗОШ №2 та гості з Овруча представили гастроспадщину з неймовірною кількістю вареників і проявили такий креатив, що сумнівів не залишилось - найкращі господині у нас, на Житомирщині!)))))

Вироби народних умільців Лугинщини. які презентувала жителям Лугинська центральна бібліотека зачаровували своєю красою та професіоналізмом!

Гарний настрій Лугинчанам подарували найкращі аматори, народні колективи Лугинської ОТГ та наші сусіди з м.Коростень, м.Овруч, м.Олевськ та с.Бараші Новоград-Волинського району.

         З подарунками та нагородами приїхали поважні гості:

Народний депутат України Арсеній Михайлович Пушкаренко;

Голова обласної ради Федоренко Володимир Ілліч;

Народний депутат України  Арешонков Володимир Юрійович;

Голова районної державної адміністрації Тарасюк Юрій Володимирович;

Депутат обласної ради Грабовська Олеся Омелянівна;

Депутат обласної ради Озерчук Андрій Миколайович;

Депутат обласної ради Крамаренко Сергій Михайлович;

Представник компанії  ISP Energy.

Родзинкою свята став традиційний майстер-клас від селищного голови по ліпленню вареників, а згодом і аукціон цих вареників, кошти з якого будуть передані на реабілітацію нашої жительки Бардачевської Анастасії!

Зірковим гостем свята, за підтримки Народного депутата України - Пушкаренка Арсенія Михайловича, став Народний артист України - Павло Зібров. Неймовірний драйв, запал, енергія йшла з вуст прекрасного артиста!!!!

Завершив День народження селища Тарас Демиденко, своїм співом він закріпив гарний настрій лугинчан!!!

Для дітей протягом дня було створено також багато цікавих локацій. Будинок дитячої творчості підготував прекрасні майстер-класи, аквагрим, сувенірну продукцію. Гірки, батути, лабіринт, вата, поп-корн, гелеві кульки, дартс, машинки і ще багато всього цікавого. З 16.00 працювали аніматори - задоволеними залишилися не тільки діти, але і батьки!

Також були представлені фото-зони працівниками Будинку творчості та музичною школою, фотовиставка "Вулиця мого дитинства" представлена Лугинським народним краєзнавчим музеєм.

Окрема подяка Марійці Калашніковій за фото фестивалю!!!!

Прекрасна атмосфера, чудовий настрій, неймовірні враження!!!

З Днем народження, Лугинщино!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь