Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ДІЯЛЬНІСТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ЛУГИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ! НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОВОДИТЬ СПЕЦІАЛЬНУ ПІДГОТОВКУ

Дата: 16.09.2021 16:41
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

          Відповідно до пункту 14 Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2013 № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях» особи, що залучаються підприємствами, установами та організаціями (в тому числі на умовах договору) до проведення інструктажів, навчання і перевірки знань з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки, зобов’язані пройти спеціальну підготовку.

          Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області здійснює спеціальну підготовку на основі договорів з підприємствами, установами, організаціями. Обсяг часу на реалізацію навчальної програми зі спеціальної підготовки – 6 академічних годин. Вартість проходження спеціальної підготовки однією особою у 2021 році становить 232 гривні. Періодичність проходження спеціальної підготовки – один раз у три роки.

          Контактні дані навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області:

         1) телефон: (0412) 47-10-14;

            2) електронна пошта: nmc.zhytomyr@dsns.gov.ua;

         3) вебсайт: http://zt.nmc.dsns.gov.ua.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь