Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

РАХУНКИ ДЛЯ СПЛАТИ ЗБОРУ З ОДНОРАЗОВОГО (СПЕЦІАЛЬНОГО) ДЕКЛАРУВАННЯ ВЖЕ ВІДКРИТО

Дата: 06.09.2021 10:34
Кількість переглядів: 295

Фото без опису       

  З 01 вересня 2021 року, громадяни мають можливість подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію.

Декларування триватиме до 01 вересня 2022 року.

Громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані належним чином, мають можливість добровільно легалізувати такі активи та сплатити одноразовий збір.

Сплата збору здійснюється декларантом протягом  30 календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

У разі вибору декларантом у межах одноразового (спеціального) добровільного декларування ставки збору, що передбачає сплату такого платежу трьома рівними частинами, сплата збору здійснюється:

– першого платежу – протягом тридцяти календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації;

– другого платежу – до 01 листопада 2023 року;

– третього платежу – до 01 листопада 2024 року.

Після отримання від платника декларації у приватній частині Електронного кабінету платнику буде направлено повідомлення щодо реквізитів для сплати сум за відповідною територією із зазначенням згенерованого OR-коду кодом платежу 11011100.

При скануванні  OR-коду на смартфоні користувача автоматично відкриватиметься мобільний застосунок банку зі сформованими реквізитами рахунків для сплати  платежу.

Крім того, реквізити рахунків для сплати одноразового збору розміщені на сайті Головного управління ДПС у Житомирській області в розділі «Бюджетні рахунки» або за посиланням: https://zt.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь