Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

МІНЦИФРИ: ВДОСКОНАЛЕНО БЕЗГОТІВКОВУ ОПЛАТУ ОНЛАЙН-ПОСЛУГ В ДІЇ

Дата: 02.09.2021 10:25
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

 

         Завдяки рішенню Cybersource від Visa сплачувати за державні послуги онлайн у Дії стало ще швидше, зручніше та безпечніше.

Міністерство цифрової трансформації та компанія Visa оголосили про підключення технічного складника безготівкових оплат Дії до платформи Cybersource компанії Visa. Реалізація цього проекту відбулася в межах Меморандуму про співпрацю, підписаного Мінцифри та Visa у листопаді 2019 року.

Серед різноманітних напрямів співпраці Меморандум передбачав спільне запровадження новітніх технологічних рішень для оплати держпослуг через мобільний застосунок та портал Дія.

Застосована глобальна модульна платформа Cybersource від Visa забезпечує пряме підключення до глобальної мережі VisaNet. Це сприятиме стабільності, надійності та безперебійності онлайн-платежів. Також зазначене підключення дозволить прискорити адаптацію інноваційних методів платежів.

«Внаслідок співпраці Visa та Міністерства цифрової трансформації українці зможуть сплачувати адміністративні та інші електронні послуги на порталі та в мобільному застосунку Дія у декілька кліків. Це швидко, зручно та безпечно», – підкреслив керівник із розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації України Мстислав Банік.

Проект реалізовано за активної участі платіжної платформи Tranzzo. Спільно з Tranzzo, Visa вперше в Україні забезпечила використання інноваційної інфраструктури Cybersource для підключення та забезпечення цифрових платежів для користувачів Дії. Функцію розрахункового банку-еквайра Cybersource в платежах забезпечує Райффайзен Банк.

«Для компанії Visa завжди було важливим привносити в Україну свої інноваційні рішення, що сприятимуть ефективному розвитку безготівкової економіки країни. Ми високо цінуємо нашу співпрацю з Міністерством цифрової трансформації України і віримо, що таке державно-приватне партнерство спроможне забезпечити гідний розвиток новітньої технологічної інфраструктури країни. А використання платформи Cybersource від Visa для здійснення онлайн-оплат Дії не тільки забезпечить ще вищий рівень сервісу, надійності та безпеки, але й ще більше сприятиме популяризації безготівкових оплат в країні», – зазначила Віра Платонова, старший віце-президент та регіональний менеджер Visa в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи.

Також у рамках чинного Меморандуму про співпрацю компанія Visa та Дія проведуть інформаційну кампанію, спрямовану на популяризацію безготівкових цифрових оплат та підвищення обізнаності населення про доступний функціонал порталу державних послуг.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь