Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ДЕНИС ШМИГАЛЬ: УРЯД ПІДВИЩУЄ СТИПЕНДІЇ СТУДЕНТАМ

Дата: 02.09.2021 10:24
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

         Кабінет Міністрів України 01 вересня підтримав рішення про запровадження змін до розмірів стипендіального забезпечення учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти.

«Наше завдання: вкладати кошти в заклади освіти, дати стимули для розвитку, заохочувати підприємців інвестувати в освіту, мотивувати вчителів кращими зарплатами, а студентів вищими стипендіями», — підкреслив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Так, з 01 січня 2022 року в закладах професійно-технічної освіти стипендії будуть збільшені у 2,5 раза, а студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти отримають підвищення щонайменше у 1,5 раза.

За словами Глави Уряду, останнє підвищення розмірів академічних стипендій було в листопаді 2017 року, тому назріла нагальна необхідність підвищення соціального захисту учнівської та студентської молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь