Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

В УКРАЇНІ РОЗБЛОКОВАНО ПРОЦЕДУРУ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ КОРМОВИХ ДОБАВОК

Дата: 01.09.2021 15:46
Кількість переглядів: 345

         Фото без опису

30 серпня вступив у дію наказ Міримали можливість реєструвати безпечні та високоякісні кормові добавки для тварин. Порядок формування реєстраційного досьє розроблено відповідно до європейського законодавства. Його прийняття стало важливим кроком у приведенні українського ринку кормів до вимог ЄС», – прокоментувала заступник Міністра економіки України Ірина Новікова.

Варто зазначити, що відповідно до Закону України «Про безпечність та гігієну кормів» процедура державної реєстрації кормових добавок починається з подання оператором ринку відповідної заяви та реєстраційного досьє на кормову добавку. В той час, як відсутність нормативних вимог до реєстраційного досьє блокувала процедуру державної реєстрації кормових добавок та створювала в Україні штучний дефіцит якісних кормових добавок так необхідних для здоров'я домашніх та продуктивних тварин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь