Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

МІНЦИФРИ: ПРИШВИДШУЄМО РОЗГЛЯД ДОКУМЕНТІВ У Е-СИСТЕМІ БУДІВНИЦТВА

Дата: 01.09.2021 14:45
Кількість переглядів: 242

Фото без опису        

Запускаємо новий алгоритм черговості розгляду заявок в е-системі будівництва. Пріоритет заявки тепер визначатиметься автоматично. Це унеможливить суттєві прострочення термінів надання послуг у сфері будівництва.

Раніше українці мали проблеми з недотриманням термінів надання держпослуг у сфері будівництва. Система дозволяла самостійно визначати пріоритетність у розгляді заявок. Це призводило до затримок у відповідях та створювало корупційні ризики.

Цифровізація допоможе зробити послугу швидшою, прозорішою й комфортнішою. Оновлення системи визначатиме пріоритет заявки та дозволить працівникам ДАБІ протягом наступних кількох тижнів надати відповіді за заявками, де є значне прострочення термінів. Новий підхід до формування черговості розгляду заявок стосуватиметься надання послуг щодо всіх трьох класів об’єктів будівництва — СС1, СС2 та СС3.

Впроваджуємо зміни у взаємодії з СБУ та новоствореною Державною інспекцією архітектури та містобудування, яка візьме на себе функції ДАБІ.

Єдина державна електронна система у сфері будівництва розроблена Міністерством розвитку громад і територій у співпраці з Міністерством цифрової трансформації за підтримки проекту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь