Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ДЕРЖСПЕЦЗВ’ЯЗКУ: СИСТЕМА СПОВІЩЕННЯ ГРОМАДЯН ПРО НАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇ ЗАПРАЦЮЄ ПІСЛЯ ЗАПУСКУ МУЛЬТИПЛЕКСУ МХ-7

Дата: 18.08.2021 12:20
Кількість переглядів: 311

                                                    Фото без опису

Система сповіщення громадян про надзвичайні події є одним з елементів державної загальнонаціональної цифрової телемережі Мультиплекс МХ-7, рішення про будівництво якої було ухвалено Радою національної безпеки і оборони України. Про це в інтерв’ю одному з телеканалів сказав заступник Голови Держспецзв’язку Володимир Трофименко.

За його словами, після побудови Мультиплексу МХ-7 сповіщення про надзвичайні ситуації, погодні катаклізми чи інші небезпечні для людей події транслюватимуться як в ефірі каналів, так і через радіостанції, які мовитимуть на новому мультиплексі.

Урядом вже ухвалена постанова про затвердження Програми підвищення обороноздатності й безпеки держави в частині матеріально-технічного забезпечення побудови загальнонаціональної цифрової багатоканальної телемережі МХ-7.

«Зараз проходить процедуру узгодження ще одна постанова Кабінету Міністрів України. Вона стосуватиметься умов кредитування Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, який входить у сферу управління Держспецзв’язку і відповідатиме за будівництво мультиплексу. З моменту ухвалення постанови та підписання кредитного договору ми матимемо 6 місяців, щоб запустити сьомий мультиплекс»,  додав Володимир Трофименко.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь