Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: триває капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард”

Дата: 16.08.2021 11:50
Кількість переглядів: 308

У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” на триває капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард” в м. Житомир.

Школа знаходиться в зручному місці, у парковій зоні в центрі міста. На території школи розташовані будинок фізкультури та база плавального басейну (25м). У плавальному басейні проходять учбово-тренувальні заняття відділень плавання, триатлону та сучасного п’ятиборства. ЖДЮСШ «Авангард»  розвиває здібності вихованців з плавання, створює умови для  фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортивного резерву для збірних команд України.

Проєкт має на меті створення сучасного басейну для забезпечення потреб жителів громади та району, підвищення ефективності підготовки спортсменів, а також рівня надання освітніх, фізкультурно-спортивних послуг, залучення до здорового способу життя дітей, юнацтва та інших верств населення.

Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, з 2015 року за кошти обласного бюджету здійснено ряд заходів, спрямованих на модернізацію конструкцій та поліпшення експлуатаційних показників, зокрема:

  • оновлено фасад будівлі із заміною віконних секцій;
  • облаштовано центральний вхід;
  • відремонтовано дах будівлі;
  • облицювано керамічною плиткою дно та стіни басейну, стіни та частково колони в приміщенні ванни плавального басейну;
  • проведено ремонт 3-х метрової вишки для стрибків у воду.

З 2019 року роботи виконувалися за проектом «Капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард”, який спрямовано на капітальний ремонт внутрішніх приміщень.

Результатом реалізації проекту стане:

  • вдосконалення існуючої спортивної інфраструктури м.Житомира та області;
  • охоплення більшої кількості дітей навчально-виховним процесом у позаурочний час, що сприятиме зміцненню їх здоров’я та створить необхідні умови для організації проведення міських та регіональних юнацьких змагань:
  • збільшення кількості населення, які відвідуватимуть басейн на умовах абонементної плати, що у свою чергу збільшить доходи на його утримання.

Нагадаємо, що голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко під час пресконференції 01 квітня розповів про проєкти, реалізація яких планується впродовж 2021 року в рамках Програми Президента України «Велике будівництво».

Також, у рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Житомирщині триває капітальний ремонт КУ «Міський плавальний басейн» у м. Бердичів.

Довідково. Генеральний підрядник — ТОВ “БУДІВЕЛЬНИЙ АЛЬЯНС МОНТАЖПРОЕКТ”.

Загальна кошторисна вартість проєкту – 20 628,097 тис грн.

На 2021 рік передбачено фінансування у розмірі 18 621,095 тис грн., з них:

  • кошти ДФРР –  15 519,049 тис грн.;
  • кошти місцевого бюджету – 3 102,046 тис грн.

???????

???????

??????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь