Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

В напрямку превентивної роботи

Дата: 09.08.2021 12:40
Кількість переглядів: 329

          Фото без опису

Насильство і прояв агресії чи у фізичному чи у психологічному своєму виявленні у відносинах в сімї є недопустимі. Для того аби в нашому суспільстві не було таких випадків, з метою їх попередження, 16.08.2021 року начальником Коростенського районного сектору №1 Ярославою Омельчук було проведено робочу зустріч з представником сектору протидії домашньому насильству Коростенського РУП старшим лейтенантом поліції Віталієм Боряченко. 

    В ході зустрічі були обговорені питання покращення спільної роботи з метою допомоги у вирішенні конфліктних ситуацій у родинах підоблікових Коростенського РС №1 з метою недопущення вчинення ними домашнього насильства. Було виділено список осіб, що можуть стати жертвами домашнього насильства та обговорено методи впливу аби недопустити жорстокості у взаємовідносинах в їх родинах. Адже найгірше те, що страждають від такого діти, зникає взаємоповага між партнерами та руйнується майбутнє родини.

     Підсумком робочої зустрічі стала домовленість  про участь поліцейських для превентивної діяльності у боротьбі з домашнім насильством серед засуджених та правопорушників що перебувають на обліку сектору вподальшому.

 

Начальник Коростенського РС №1 майор внутрішньої служби Ярослава Омельчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь